Fierbinteanu, in concert la Control Club

November 28th, 2017

Duo-ul art-pop Fierbinteanu prezinta, marti 5 decembrie, dupa ora 21, la Control Club , un spectacol muzical cu elemente de improvizatie, de teatru si coregrafie.Cei doi artisti revin la Control, in formula Fierbinteanu, dupa o pauza de doi ani. Spectacolul lor va cuprinde piese noi, precum si elemente de improvizatie, experiment teatral si coregrafic.

“De trei ani lucram la un album care se numeste The Great Scheme Of Things . Nu ne plangem, dar simtim ca ne parasesc nervii si, ca sa ne revenim, vrem sa facem ceva nou, aproape on the spot, care sa ne reprezinte fix in acest moment si sa nu fie o lansare de album. Asta vom face la Control, un spectacol muzical cat mai artistic, nou, cu elemente de improvizatie, teatrale si experimentale. Vor fi, poate, si parti din melodii mai vechi, reinterpretate”, afirma membrii formatiei.

Albumul The Great Scheme Of Things va fi lansat in 2018. The Great Scheme Of Things a fost prezentat, sub forma de spectacol black-box, pe scene de dans contemporan din Bucuresti si din tara.

Fierbinteanu este un duo art-pop format din Gabriela Fierbinteanu (voce) si Cristian Fierbinteanu (voce, computer, instrumente). Formatia activeaza in Bucuresti, a inregistrat patru albume si a cantat pe unele dintre cele mai importante scene europene (Berlin Konzerthaus, Berghain, etc). Muzica Fierbinteanu este disponibila la www.fierbinteanu.com.

Cristian si Gabriela Fierbinteanu mai fac parte, alaturi de Alex Bala, din Plurabelle, formatie al carei album de debut a fost lansat de casa franceza Stellar Kinematics.

bandcamp.com

site: www.fierbinteanu.com

Concertul Fierbinteanu de marti, 5 decembrie, este organizat de Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4).

Facebook event:

Biletele, in valoare de 10 lei, se pot achizitiona in seara evenimentului, la intrare.

“Una dintre cele mai excentrice creaturi ale muzicii independente fabricate in Romania” – Dilema Veche

“Cel mai ciudat si experimental duo din muzica electronica romaneasca” – Vice Romania

“Duo-ul psihedelic electronic al Romaniei” – Stereo Beasts

1 thoughts on “Fierbinteanu, in concert la Control Club

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.