Sighișoara Blues Festival 2017

January 13th, 2017

Sighișoara Blues Festival aduce pe scena românească artiști internaționali cu scopul de a promova blues-ul, gen muzical apreciat de un public tot mai numeros în ultimii ani și care a legat la Sighișoara continente prin muzică. După un deceniu festivalul s-a extins cu ateliere oferite de artiști, reprezentații ad-hoc în cetatea medievală de la Sighișoara sau duete istorice în jam session-uri

https://www.youtube.com/watch?v=saSIfEzUgRY

În 2017 Sighișoara Blues Festival vine cu o nouă identitate vizuală, cu un site (accesibil și pe dispozitivele mobile) ce integrează înregistrările audio ale edițiilor precedente și cu o comunicare deschisă în Facebook despre detalii ‘din culise’.

ÎN SEARA DE 31 MARTIE 2017

STEVEN DE BRUYN & THE RHYTHM JUNKS (BELGIA)
MISSISSIPPI HEAT (USA)

ÎN SEARA DE 1 APRILIE 2017

ALVIN YOUNGBLOOD HART (USA)

DANIELLE NICOLE BAND (USA)

Concertele încep la 19.30 Vineri și Sâmbătă și durează 80 de minute. Prețul biletelor este de 100 lei în prima seară și 120 de lei în a doua seară, și se achiziționează de la recepția Fronius Residence, telefonic la +40265 779 173 sau la email contact@fronius-residence.ro.

Pot fi plătite cash sau prin ordin de plată către Asoc. Cult. Sighișoara Blues Hospital în contul RO58 RZBR 0000 0600 0876 0874 deschis la Banca Raiffeisen, agenția Sighișoara.

Pagina oficială a festivalului: blues-festival.ro

Pagina de Facebook a festivalului: facebook.com/SighisoaraBlues

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.