Marketing Online pentru Muzicienii Independenți (și echipele lor)

August 23rd, 2016

Anca Lupeș face o treabă extraordinară în legătură cu industria muzicală românească. Nu o să vorbesc acum despre Anca (dacă nu o cunoașteți accesați pagina ei) ci despre ultimul ei curs intitulat: ”Marketing Online pentru Muzicienii Independenți (și echipele lor)” ce este programat în perioada: 31 august – 7 septembrie.

Am participat la toate cursurile organizate de Anca Lupeș și vă spun un lucru: dacă aveți legătură cu industria muzicală, nu ar trebui să le ratați. Indiferent că aveți experiență sau nu, există un adevărat potențial de expandare a cunoștințelor, ideilor, contactelor și de ce nu, de formare unei bresle de profil pe baze sănătoase.

Cursul despre care fac referire, detaliază metodele de marketing online pentru muzicienii independenți și echipele lor. Internetul a confirmat deja că este instrumentul suprem de promovare iar cunoștințele aprofundate de marketing online cresc exponential șansele de success ale unui artist și ale muzicii sale. Veți învăța ce înseamnă marketingul online și aplicațiile sale în industria muzicală. Veți învăța noțiuni legate de prezentarea, promovarea, și vânzarea unui produs muzical și veți aprofunda detalii legate de folosirea mediului online în interesul creșterii vizibilității și al facilitării accesului la produsele muzicale de care vă îngrijiți. De o importanță semnificativă sunt studiile de caz și exercițiile interactive care vă vor scoate din mediul scolastic și vă vor introduce în lumea pragmatismului, mai aproape de realitatea de moment.

Pentru doritori, se găsesc mai multe detalii la secțiunea ”Referințe” din subsolul articolului.

Cursul se va desfășura timp de 4 zile, câte 4 ore pe zi, in zilele de 31 august, 1, 6, 7 septembrie 2016. Sunt disponibile numai 8 locuri/serie.

Referințe:

Pagina de Facebook a evenimentului

Descrierea amănunțită a cursului ”Marketing Online pentru Muzicienii Independenți (și echipele lor)”

Despre Anca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.